Информация за действие и прием на Yohimbine hcl и Yohimbe Bark

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Йохимбин-Yohimbine hcl, за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

понеделник, 23 юни 2014 г.

Widgets

Йохимбин при фитнес и диети за отслабване

Използване на Йохимбин при фитнес и диети


От кората на дървото Йохимбе се извлича основната съставка на йохимбин , което расте главно в западна Африка.Културистите или атлетите, които искат сепарирана и детайлна коремна преса или просто здраво сърце ,добавят йохимбин към своята диета. 
Йохимбин HCL първо става популярен като добавка за изгаряне на мазнините, при билдерите, интересуващи се от намаляване на процента мазнини,когато са на диета да не губят мускулна маса.Сега вече се използва,като натурален билков фет бърнър, от много хора на диета, и остава все още мощен инструмент за орелефяване за Бодибилдерита. Този екстракт, получен от кората на дървото Йохимбе действа като увеличава кръвообращението ,блокира производството на мазнини в  мастната тъка,затова го наричат и алфа рецептор . Причината за това действие е в  това, че  нивата на норепинефрин  са подсилени и метаболизма на мазнините е много по-бърз.




Йохимбин е и стимулант на симпатиковата нервна система , който може да подобри сърдечно-съдовата функция и нивата на напрежение. Прием на Йохимбин, води до освобождаване на епинефрин и адреналин в кръвта, може да се използва за намаляване умората по време на тренировка и подобряване на постиженията. Билдерите, ще бъдат в състояние да правят повече повторения  и серии ,при по-интензивни тренировки, и ще изграждат мускулите по-бързо ,когато приемат йохимбин.

Често при отслабване, за да се подобри фитнес и мускулната дефиниция може да настъпи влошаване на мускулната маса.Нискокалорична диета,  с прием на храни с  ниско съдържание на въглехидрати  ще направи така ,че  тялото ви да започне изгаря  мускулна маса  за калории. Това е нещо, което повечето културисти отчаяно искат да избегнат. Йохимбин е клинично доказано, че изгаря мазнините, без да причинява издухване на мускулната тъкан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар