Информация за действие и прием на Yohimbine hcl и Yohimbe Bark

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Йохимбин-Yohimbine hcl, за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

петък, 16 октомври 2015 г.

Widgets

Комбинация от Л-карнитин и Йохимбин

Кажете сбогом на мазнините с л-карнитин и йохимбин


Как се справяте с излишните мазнини, които са се натрупали в организма ви? Предполагаме, че много от вас залагат на строгите диети, тъй като смятат, че именно те ще им помогнат, докато други прекарват безброй часове във фитнес залата, опитвайки се да изгорят мазнините. Тук ще Ви запознаем с една от най добре действащата комбинация от фитнес добавките - l-carnitine и йохимбин.В предишните статии Ви запознахме с действието на йохимбин, това което трябва да ви радва е че комбинацията от тези две добавки за отслабване ,действе уникално.Взимайте ги едновременно преди тренировка а в нетренировъчните дни сутрин преди закуска.А сега малко и за действието на л-карнитин.Вероятно вече сте запознати с  л-карнитин или с други думи хранителната добавка за отслабване? Най-напред е важно да отбележим, че л-карнитинът може да бъде набавен и чрез определени храни, като например плодове, зеленчуци и червено месо. Но количеството би било прекалено малко, а желаният ефект - трудно постижим. Ето защо броят на хората, които се доверяват на л-карнитин се увеличава с всеки изминал ден. 



Основната функция на л-карнитина е да локализира и отведе излишните мазнини от организма. Именно по този начин свалянето на килограми значително се улеснява. Разбира се, трябва да имате предвид, че най-добре резултати ще постигнете тогава, когато съчетаете приема на добавката с кардио тренировки. Л-карнитинът има и други полезни действия, като например укрепване на имунната система и подобряване на цялостното здравословно състояние. Но това в никакъв случай не означава, че колко по-голямо количество приемате, толкова по-добри ще бъдат и резултатите. Всъщност прекаляването с л-карнитин може да доведе до влошаване на общоо физическо състояние и чувство за отпадналост. Тъкмо поради тази причина би било най-добре да се консултирате със специалист в областта на хранителните добавки, който може да прецени какво е точното количество за вас на база теглото, възрастта и физическата ви активност.

В случай, че смятате да се доветите на л карнитин за извайване на стройно тяло, можете да прочетете още много любопитни факти и съвети в l-carnitine.bg. А що се касае до цената на хранителната добавка и дали тя ще се отрази неблагоприятно на месечния ви бюджет, не бива да се притеснявате. Цената на л-карнитин е много ниска, което означава, че всеки би могъл да си я позволи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар